Battlefield 1

A Battlefield 1 first-person shooter videojáték, melyet az EA DICE fejlesztett és az Electronic Arts jelentetett meg.

A neve ellenére ez a tizenötödik kiadása a Battlefield sorozatnak. A játék 2016. október 21-én jelent meg Microsoft Windows, PlayStation 4 és Xbox One platformokra.

ELSŐ ELŐZETESJÁTÉKMENET

Hasonló a sorozat többi részéhez és az előző epizódhoz, a Battlefield 4-hez. A Battlefield 1 is FPS (first-person shooter) játék, ami hangsúlyozza a csapatmunkát. A játék az első világháborúban játszódik és történelmi eseményeket mutat be.

Tolózáras puskát, automata és félautomata gépkarabélyt, ágyút és lángszórót használhatnak a játékosok harc közben. A közelharcot átdolgozták, új közelharci fegyverek kerültek a játékba, mint például a szablya, a buzogány és a lapát. Ezeket a közelharci fegyvereket két csoportba osztották: könnyű és nehéz.

A játékosok páncélozott járműveket, könnyű és nehéz tankokat, páncélozott teherautót, kétfedelű repülőgépet, csatahajót és zeppelint irányíthatnak, ezen kívül lovakkal is utazhatnak a csatába. A környezet elpusztítható, új, testreszabott fegyverek, az előző részből néhány funkció visszatért.

Daniel Berlin, a játék tervezője szerint nagyobb és nyitottabb környezetű lett a kampánymód, mint az előző részben, és a játékosok több különböző szereplőt is irányíthatnak.

A többjátékos módban akár 64 játékos is játszat egy időben.

 KAMPÁNYMÓD

A játék tartalmazz, viszonylag hosszú egyszemélyes kampánymódot. Így tapasztalhatjuk ki a gyalogos-, a harckocsizó -, a repülős-, vagy a csatahajó parancsnok életet a fronton. A játékba kerültek már be több DLC-k, amelyek a keleti-frontra is elvisznek minket. A sivatag kegyetlen harcmezején is bizonyítanunk kell, itt többnyire a lopakodás és a meglepetés ereje a cél.SZEMÉLYES TAPASZTALAT

A játékot én már ősz elején előrendeltem mert éreztem, hogy ez nagyobb durranás lesz, mint az eddigi összes kiadott fps játék. Ekkoriban a Call of Duty 4 Remastered verziója és az Infinite Warfare volt jelen. A Call of Duty sorozat itt ismét alul maradt, sőt a “Dislike” (Nem tetszik) arányt a Youtube-n meg is nyerte. Aztán rájöttek, hogy kéne újból egy világháborús játék, mert így nem sok bevételük lesz.

A világháborús Call of Duty cikket, a lenti képre kattintva érheted el!

Visszatérve a BF1-hez, életem egyik legjobb első világháborús játékával játszhattam. Ami igazán pörgős és nem lassú a játékmenet sem. Többfajta játékmód került bele és a már megszokott “Conquest” mód is benne maradt. Az utóbbi módot játsszák a legtöbben és rombolható a környezet is. Ez még nagyobb élményt nyújt főleg, hogy a grafikai teljesítmény is szépen már az egekbe jutott. Azért minden kisebb szempontnak örülni kell. Az egyszemélyes kampánymódból az első küldetések és a repülős kampány jött be igazán.

Mondanom sem kell, hogy érdemes volt beszereznem. Amit ti is megtehettek, ma már viszont sokkalta olcsóbban, mint 1 éve. A lenti képre kattintva, te is beszerezheted a játékot.RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

MINIMUM:

 • Op.Rendszer: 64-bit Windows 7, Windows 8.1 vagy Windows 10
 • Processzor: AMD FX-6350 vagy Intel Core i5 6600K
 • Memória: 8GB RAM
 • Grafika: AMD Radeon™ HD 7850 2GB vagy NVIDIA GeForce® GTX 660 2GB
 • DirectX: 11.0 kompatibilis videokártya
 • Internet szükséges: 512 KBPS vagy gyorsabb internet kapcsolat
 • Tárhely: 50GB

AJÁNLOTT:

 • Op.Rendszer: 64-bit Windows 10 vagy későbbi verzió
 • Processzor: AMD FX 8350 Wraith vagy Intel Core i7 4790
 • Memória: 16GB RAM
 • Grafika: AMD Radeon™ RX 480 4GB vagy NVIDIA GeForce® GTX 1060 3GB
 • DirectX: 111.0 kompatibilis videokártya
 • Internet szükséges: 512 KBPS vagy gyorsabb internet kapcsolat
 • Tárhely: 50GB


LEGUTÓBBI ELŐZETES

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.