Elindult a 3 részes karácsonyi nyereményjátékom

December 15-én elrajtolt a karácsonyi nyereményjátékom, ahol 15 db Steam cd kulcsot szerezhettek be!

Nagyon sokáig gondolkoztam mégis milyen karácsonyi meglepetéssel drukkolhatnék elő, így arra jutottam mi lenne, ha már egy videojáték honlapot csinálok, akkor érdemes lenne videojátékokat kisorsolni. Így esett arra a választásom, hogy 15 db Steam CD kulcsot adok nektek, de nem írom oda mi-mit takar, mert akkor az nem lenne meglepetés. Szóval ide kattintva átugorhattok a “Nyereményjáték” oldalra, ahol találni fogtok képeket. Azokon keressétek a cd kulcsokat, amelyeket a Steam programon keresztül tudtok beaktiválni!

Ez egy 3 részes nyereményjáték sorozat, azaz ha látod a Nyereményjáték oldalt, akkor azt is látod, hogy van 3 dátum. Ebből egy már megosztásra került, még hozzá pontosan 15-én. A következő 2 nyereményjáték is az adott dátumkor jelenik meg, további 5-5 Steam CD kulcsot tartalmazva, hasonló formában, mint az első része.

Általában este 6 óra környékén rakok fel egy képet, lehet később is. Ez időtájt kell böngészni a honlapot. Az is előfordulhat, hogy egyes képeken még nem kerültek beaktiválásra cd kulcsok, így érdemes azokat is újra próbálni, ha valaki mégsem tudta beaktiválni magának.

Ne maradj le a legközelebbi nyereményjátékról sem! Körülbelül 2-3 naponta dobok ki egy cikket, mindig másról. De legtöbbször valamilyen videojátékról. Igyekezek naponta cikkezni, de nem mindig van rá időm. Emiatt is inkább blogként üzemeltetem a honlapot, mintsem komoly magazinként. Azért látogass vissza máskor is, ha lesz kedved.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.