Karácsonyi őrület a GoG-nál

Elkezdődtek a karácsonyi leárazások a GOG-nál! Most érdemes beszerezni néhány olyan videojátékot, amelyet esetleg nem tudtunk eddig mert az árak az egekben lettek volna.

Ahogy azt megszokhattuk, ünnepekkor mindig szoktak lenni valamilyen akciók a videojáték boltokban. Most a GOG a soros. Róluk annyit érdemes tudni, hogy a 2000-es évek előtti időszakokból is vásárolhatunk, egyesek számára retro játékokat már.

Egyik gyerekkori kedvenc stratégiai játékaim közé tartozik az Army Men – Toys in Space nevezetű játék. Régen rengeteg műanyag katonát gyűjtöttem, többnyire készletekben. A mai napig megvannak egy nagy dobozban. Ritka példánynak számított ha kék vagy barna katonacsomagot találtam. Zöldek és szürkék voltak a legelterjedtebbek. Ebben a játékban pedig ez a 4 szín megtalálható. Először egy rokonnál próbálhattam ki a játékot, egy Windows Pentium III-as gépen. Nagyon megtetszett és őrülök, hogy az utóbbi időben végre újra kipróbálhattam már saját gépen.

Sőt, a GOG-on most mindössze 1,5 euróért belehet szerezni ezt a játékot, a teljes Army Men sorozatot meg összesen 6 euróért. Ami egyáltalán nem sok főleg, hogy durván 75%-os kedvezmény van rájuk. A lenti képre kattintva pedig eljuthatsz a GOG főoldalára, ahol máris neki láthatsz beszerezni a leárazott játékokat. Valamelyiken 90%-os kedvezményt is találsz!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.