Karstjäger

Karstjäger

Magyar Airsoft Csapat

Leszögezném már az elején, hogyha nem tudod mi azaz Airsoft, akkor kattints ide és tudakozódj!


RÓLUNK

2015-ben alakult meg a csapat és évről-évre bővül. Igaz, nem vagyunk túlzottan aktívak, mivel csak 2-3 havonta járunk el 1-1 airsoft játékra, de így is minden találkozón jól szórakozunk. A csapat folyamatosan fejlődik, taktika és stratégia szempontokból is.

 ELÉRHETŐSÉGEINKJÁTÉKOK – AMELYEKEN RÉSZT VETTÜNKCSAPAT INFÓK

Eleinte az AK47-esek voltak elterjedve a csapatban, de a későbbiekben ez változott. Mellé társul valamilyen gázpatronos pisztoly, de vannak mesterlövész puskával rendelkezők is.

A Magyar Honvédség színeiben pompázunk. Ebből is a 4 terepszínű, magyar boci (régebbi, már új ruházat van a Magyar Honvédségnek). Kiegészítéseket, mint az orosz usanka télen vagy MH bocskai sapka, esetleg fekete símaszk bátran használhatsz. Próbálunk mindig olyan játékra menni és oldalra állni, ahova megfelelő a felszerelésünk. A magyar boci nem drága és szinte minden katonai boltban megtalálható. Ha még kezdő vagy és nem tudod mit kéne venned, ajánljuk figyelmedbe az Airsoftcentrumot, ami Baján található. Itt találhatóak úgy mond kezdőcsomagok, amik kifejezetten kezdőknek ajánlott. Ebből ezt a csomagot ajánljuk. Praktikus és szinte minden megtalálható benne, ami egy kezdőnek szükséges.

Mindemellett a csapattagok segítőkészek és bármi problémád van, tudunk segíteni neked. Ha esetleg fegyverbeállításról lenne szó, vagy valamilyen kisebb gondod adódna, azt még mi magunk is megtudjuk oldani.Katonai Boltok,üzletek: 

Vác

Székesfehérvár

Budapest 

Baja

VecsésKIEGÉSZÍTŐINK

Mint írva lett fentebb is, a játéknak megfelelően kell öltözködnöd és így hozhatsz magaddal kiegészítőket is, mint a sisak, maszk, kesztyű, táska vagy egyéb kisebb díszek.

Ide sorolom, mert máshova nem nagyon illik, a rádió adó-vevő. Mi egy Motorola TLKR T 80 Extreme Twinpack walkie-talkie, fekete-sárga színűt használunk (1 pár). Itt vettük, meglehetősen olcsón. Szentkirályszabadján, szinte egész nap használtuk és 3 km távolságra is tiszta hangzással küldhettünk ki és fogadhattunk üzeneteket vele. Még a nap végén is teljesen jól működött, így el mondhatjuk, hogy az aksik nagyon sokáig bírják. Nagyobb távolságra még nem próbáltuk, ez volt az első bevetése. De ha minden igaz, akkor 10 km-re is elvisznek. Könnyű a kezelése, és több kiegészítőt is kapunk hozzá, ha így csomagban vesszük.

Rádió adó-vevő egyenlőre még nem szükséges több, a kis létszám miatt. 1 szakasznak elég 1 rádió. Nem véletlen vettünk 2-t, ha esetleg egy lemerülne, de úgy látszik még szakaszonként 1 db is egész nap kibírja. Tehát, nem kell rádió adó-vevődnek lennie ahhoz, hogy a csapat tagja legyél. 🙂

Szentkirályszabadján civil ruházatot kellett kihoznunk a magyar boci színekből, így szerencsénkre az alsó katonai ruházatot meghagyhattuk, de a felső ruházatot civillé kellett átalakítanunk. Hát, végül is király csecseni harcosok lettünk.CSAPATTAGOK

Dani Főtörzsőrmester: RPK (Rajparancsnok), Mesterlövész
Fegyvere: BAR 10

További tagok:

Ice Szakaszvezető: Közeli gépfegyverkezelő (2x medic)
Fegyvere: AK-47

Bence Tizedes: Közeli gépfegyverkezelő (3x medic)
Fegyvere: MP5

Ákos “Közkatona“: Közeli gépfegyverkezelő
Fegyvere: AK-47

Krizsi “Közkatona“: (1x medic), Közeli gépfegyverkezelő
Fegyvere: G36C

Dávid “Közkatona“: Mesterlövész
Fegyvere: L96

TomiKözkatona“: Mesterlövész
Fegyvere: L96

Győző Közkatona: Közeli gépfegyverkezelő
Fegyvere: AK-47

LaciKözkatona“: Közeli gépfegyverkezelő
Fegyvere: M4

ViolaKözkatona“: Közeli Gépfegyverkezelő
Fegyvere: M4JELENTKEZÉS

A csapatba való jelentkezéshez szükségesek az alábbiak:

 • 18. életévet betöltött személy
 • 4 terepszínű alsó-felső ruházat (csapat egyenruhánk: magyar boci), de játékoktól függően megfelelő még a német Bundeswehr vagy orosz OD olive zöld is (a csapatunknak van 1-1 pár karszalag is, amelyet adunk ha kell: 1 pár kék-piros [kifordítható] és 1 pár citromsárga karszalag, így emiatt se kell aggódnod).
 • Sisak vagy valamilyen fejfedő
 • Acélbakancs vagy valamilyen túrabakancs, ami neked kényelmes
 • Védőszemüveg
 • Saját fegyver (nem szükséges pisztoly)
 • Ész, türelem és értelem

Jelentkezni a Facebook oldalunkon tudsz az Üzenetküldésre kattintva (írj privát üzenetet)! Pár órán belül választ kapsz! Legkésőbb 1 nap.

Az üzenet tartalmazza az alábbiakat:

 • Becenév vagy Név (avagy hogyan szólíthatunk)
 • Kor (Hány éves vagy)
 • Mióta Airsoftozol (1-2 mondat)
 • Fegyvered (csak akkor lényeges, ha többen vagyunk és kisebb rajokra bomlunk)
 • Rádióval rendelkezel-e (Igen vagy Nem)
 • Utazást hogyan tudod megoldani (Vác vagy Velence környékéről 1-1 személyautóval szoktuk megoldani az utazást, de van úgy, ha Budapest vagy Vác, vagy esetleg máshol van játék, akkor tömegközlekedéssel is megszoktuk oldani).

Csalók nem kellenek nekünk!!!

Csak is a tiszta, és becsületes játékot kedveljük!