Rólam

 RÓLAM

ALAPOZÁS

23 éves srác vagyok, aki szereti a kihívásokat, az extrém helyzeteket és a videojátékokat. A 20-as éveimben már nem nagyon van időm játszani, de mindig tudok valamennyit rászakítani. A játék mellett sportolok is, többnyire konditerembe járok edzeni, de 3 havonta 1 airsoft játékra is eljutok a csapattársaimmal. Mindamellett szeretek máshogy is kikapcsolódni, mint munka után pihenni egyet vagy leülök és rajzolok. Nem vagyok nagy művész, de azért próbálkozok. Vagy csak egyszerűen zenét hallgatok. Hétvégente ha van szabadidőm és kedvem is, akkor elmegyek bulizni egyet a haverokkal. Illetve, egy ideje leköt a honlapszerkesztés is, így ezt is csinálom. A becenevem pedig egyszerűen csak Ice.

ISKOLA

Letettem az érettségit egy szak középiskolában és elmentem egy filmes esti OKJ képzésre, Budapestre. Elég szar volt eleinte, aztán még rosszabb, de hát én választottam. Busszal fel Vác, majd onnan vonat Budapest. Majd rá félévre változott ugyanis, reggelente már dolgozni is eljártam (addig nem), majd onnan mentem fel Pestre, az esti suliba. Így ment ez 2015-2016-ig. Utána végeztem az estivel, kaptam egy sárga papírt, amire rá volt írva, hogy a “film alapozó képzést elvégeztem”. Utána volt írva, hogy “Gyártásvezető” és “Script író”. Szóval van egy papírom, amivel nem tudtam elhelyezkedni. Nem is ez volt a lényeg, hanem részt vehettem egy díjas kisfilm elkészítésében, ami nagyon tetszett. Utána már csak producerként voltam jelen 1-1 kisfilmben. A sok munka miatt semmi időt nem tudtam a filmezésre szakítani.

2017

EDZÉS

Úgy gondoltam ez az én évem lesz és mindent bele adok. Hát bele is adtam, ugyanis a 2016-os szilveszterkor megfogadtam, hogy elkezdek edzeni januártól. El is kezdtem, aktívan csináltam áprilisig, amikor is jött egy nagy változás, a termelés beindult a munkahelyemen és rengetegszer értem haza hullafáradtan, késő este. Így szüneteltem az edzéseket augusztusig, vagyis inkább úgy mondanám, hogy hetente kétszer ha eljutottam a konditerembe, ami nagyon kevés volt. Majd augusztus végén visszaálltam, egészen októberig megint aktívan. Novemberben volt pici szünet, majd november végén újra kezdtem. Nagyon sokat változtam így is, mint amikor elkezdtem. Büszke vagyok magamra és jövőre még keményebben edzek.

MAGÁNÉLET

Annyira összeszedtem magam, hogy talán életemben először volt barátnőm is, ami nem tartott sokáig, hiszen a középiskolában esélyem, sőt önbizalmam se volt sok a lányoknál. Így ezt nehéz volt már 20-on évesen elkezdeni, mert senki se tanította, magamtól se nagyon tudtam még mit is kéne mondanom a kiszemelt lánynak. Aztán az első barátnő után, sok minden újra fogalmazódott bennem és tapasztaltabb is lettem, a csajozás téren. Azóta is optimistán állok a dolgokhoz és, ha netán valakinél nem sikerül, akkor újra próbálkozok. Az edzésen se mondtam még azt, hogy “Állj!”, mert van erőm, végig bírom csinálni. Van még időm nőzni és minden kudarc, számomra egy új lehetőség, hogy tanuljak a hibáimból és azokat átreformáljam a jókra.

MUNKA

Mint említettem már többször is, hogy dolgozok. Egy kis cégnél dolgozom, mint anyagbeszerző. Ez más néven; tehergépkocsi sofőr (3,5 tonna, nyitott platós). Többnyire ezt a munkát végzem a cégnél, mint “logisztika/szállítás”. De ha nincs fuvar, akkor bent dolgozom. Sok mindent csináltam már és csinálok is a mai napig: CNC gépkezelés, Fűrész gépkezelés, Összeszerelés (elektromos-zárt kapcsolószekrények, egyéb alkatrészek), Festőműhelyben előkészítő, Olló-lemezvágó gépkezelés, Anyagmozgatás (béka), Csomagolás (kész árukat becsomagolni). Lényegében sok mindent végzek a cégnél. De nem mindent egyszerre, az sok lenne. Mikor-hol kell segíteni, pontosabban.

SZABADIDŐ

Mivel nem éjjel-nappal, több műszakban dolgozom, hanem csak egy. Nagyon ritkán átcsúszok estére és az már túlórának számít. De, van bőven szabadidőm, amit tudok másra is fordítani, mint például az edzésekre, a videojátékra, filmezésre, honlap szerkesztéshez vagy akármire. De szoktam segíteni az otthoni házi munkákban is. Szóval takarítok, mosok, szerelek, kertészkedek, kinti munkákban segítek, ilyesmik. De se sütni, se főzni nem tudok, amit szeretnék még megtanulni. Évente egyszer pedig van lehetőségem eljutni Szlovákiába síelni, amit szintén szeretek.