World of Warcraft

WORLD OF WARCRAFT

Üdvözöllek a World of Warcraft világában! 

 

2007 óta játszom a World of Warcraft játékkal. Sok mindent átéltem, sok mindent megtapasztaltam életem során. Egészen a Budapest WoW szervertől kezdődően, a WNT NoFear-en keresztül, az eredeti Arathor szerverig nyomtam. Kicsit visszavettem a játékból, és immár szinte jómagam is csak néha-néha játszok, akkor is egy tört szerveren. A Legion kiegészítőt eléggé unom, hiába új insták és területek, ha unalmas a fejlődés és semmi kihívást nem tartalmaz már ez a kontent. Ezért inkább várok az új kiegészítőre, a Battle for Azeroth-ra.

 


Lássuk azokat a játékosokat, akik a világon először végeztek 1-1 instával. Tökéletesen megfigyelhető, ahogyan változott a játék világa, úgy lettek egyszerűbbek a dolgok.

A játékban eleinte rengeteg kihívással lehetett találkozni, mely a játékélményt is az egekig nyomta ki, de ahogyan teltek az évek és fogytak a játékosok, a World of Warcraft visszamaradt az eladásokban is, főleg a Cataclysm óta.

Bár vitatják a mai napig, hogy a Cataclysm még egy jó kiegészítőnek számított és csak a Mist of Pandaria kiegészítővel csökkent a játékosok száma.

A Warlords of Draenor nem hozott csodákat, egyedül ami újdonság lehetett az a “Garrison”, amely megépítésével több aranyhoz juthattunk. De a kiegészítő vége felé már az aranynak se volt szinte semmi értéke.

A Legion azaz a kiegészítő, amiben én személy szerint már semmiféle kihívást nem látok, a kasztok kezelhetősége egyszerű, a bossok taktikája túl egyszerű. Szinte mindegyiknél ugyanaz, csak itt-ott van némi keveredés. Az Artifact Power gyűjtögetése pedig unalmassá válik, főleg ha milliókról beszélünk.

A Battle for Azeroth viszont vissza adja majd a régi PvP-s korszakokat. Legalábbis nagyon remélem. Amíg a Legion kiegészítőben a Szövetség és a Horda együtt harcoltak, most egymás ellen fognak újból.RENDSZERKÖVETELMÉNYEK (LEGION KIEGÉSZÍTŐ)

MINIMUM:

  • Operációs rendszer: Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 – a legújabb frissítésekkel
  • Processzor: Intel Core 2 Duo E8500 / AMD Phenom II X3 720
  • Memória: 2 GB RAM
  • Videokártya: Nvidia GeForce GT 440 / AMD Radeon HD 5670 / Intel HD Graphics 5000
  • HDD: 45 GB

AJÁNLOTT: 

  • Operációs rendszer: Windows 10 64-bit a legújabb frissítésekkel
  • Processzor: Intel Core i5-3330 / AMD FX-6300
  • Memória: 4 GB RAM
  • Videokártya: Nvidia GeForce GTX 750 Ti / AMD Radeon R7 260X
  • HDD: 45 GB


Az új World of Warcraft kiegészítő kontent: